CORONAPROOF EVENTS

  • 27
    mei

    1,5 meter events: Stadion Experience

    Voorlopig geen drukbezochte voetbalwedstrijden, geen grote stadionconcerten, maar het stadiongevoel ervaren als nooit te voren, dat kan! Een stadion is bij uitstek de ultieme eventlocatie in het coronatijdperk! Op de middenstip vindt de aftrap van uw event plaats. Op de tribune volgt een ieder -minstens 1,5 meter uit elkaar- met koptelefoontjes op de presentaties, interviews, peptalks, het cabaret, een quiz of zelfs een concert. Zo ver weg, maar toch dichtbij. De silent disco, maar dan anders. Uiteraard verlopen de ontvangst, catering, toiletbezoeken allen volgens de op dat moment geldende voorschriften. Meer gasten dan op dat moment toegestaan: een livestream biedt uitkomst. Informeer naar de mogelijkheden! 
    Deel dit artikel:
  • 27
    mei

    1,5 meter events: Ultimate Drive-in Experience

    Op zoek naar een event met impact in dit coronatijdperk? Denkt u eens aan een ultimate drive-in experience! Zowel live als hybride in te zetten. Via de autoradio komt het programma dat zich afspeelt op het podium en grote scherm bij de gasten binnen. Het programma start echter al onderweg met een eigen radioprogramma, bekende DJ, interactie, spelletjes, interviews en artiesten. Eenmaal aangekomen op locatie ontvangen de gasten via de drive-through een borrel- of lunchbox voor de eerste trek, waarna ze worden doorverwezen naar een genummerd parkeervak. Vanaf deze plek kan het podiumprogramma gevolgd worden. Uiteraard wordt ook tijdens dit programma voor interactie gezorgd. En zin in een drankje? Via de speciale app kunnen bestellingen worden doorgegeven.. Dit concept kan zowel op een binnen- als buitenlocatie plaatsvinden. Informeer naar de mogelijkheden!
    Deel dit artikel:
  • 27
    mei

    Coronaproof: Hybride events

    Staat bij u ook een streep door alle geplande events? Niet nodig! De maatregelen worden steeds verder versoepeld. Het aantal mensen dat bij elkaar mag komen ook. Niet iedereen zal dat willen, daarom is een hybride event DE oplossing. Een combinatie van live en digitale componenten. Zo kan een selecte groep live aanwezig zijn, terwijl de overige gasten digitaal meedoen. Interactief of meekijkend met de livestream. Voordelen: Een groter bereik, kostenbesparend en minder tijdrovend voor de deelnemers. Informeer naar de vele mogelijkheden! 
    Deel dit artikel:
  • 27
    mei

    Coronaproof: Online kookworkshop

    Wilt u ook even wat anders dan online vergaderen en borrelen? Even wat leuks doen met uw team?Haal de potten en pannen dan maar uit de kast en volg vanuit ieders eigen keuken online met uw team/ klanten/relaties een kookworkshop onder leiding van een professionele chefkok. Tijdens deze online kookworkshop van circa 1,5 uur tover je een 3-gangen diner voor 2 personen op tafel. Voorafgaand krijgen de deelnemers een box thuisgestuurd met alle benodigde ingrediënten in de juiste hoeveelheden (no waste!). De deelnemers kunnen tussentijds vragen stellen en is er interactie met elkaar. Aan het einde van de kookworkshop gaat iedereen met zijn/haar partner/gezelschap aan tafel. Informeer naar de mogelijkheden!
    Deel dit artikel:
  • 27
    mei

    Coronaproof: Uw eigen online BedrijfsWorkout

    Uw medewerkers werken thuis, de bedrijfsfitness blijft voorlopig gesloten. Gezondheid is belangrijker dan ooit. Hoe houdt u uw medewerkers gezond en fit? Of het nu gaat om een dagelijkse individuele online workout, daily challenges met het hele team of een recordpoging al dan niet verbonden aan een goed doel, PPeople staat voor u klaar! Informeer naar de vele mogelijkheden. 
    Deel dit artikel:
  • 27
    mei

    Coronaproof: Uw eigen online BedrijfsPubquiz

    Zijn ook uw medewerkers keihard aan het werk om te zorgen dat alles door kan gaan binnen het 'nieuwe normaal?‘ Zien of spreken zij elkaar nauwelijks? Tijd voor ontspanning, verbinding en een hart onder de riem! Uw eigen online Pubquiz, eenmalig, wekelijks of maandelijks, staat garant voor een gezonde dosis fun, ontspanning en teamspirit! In teams van 5 personen wordt een teamstrategie bepaald en volgt een doldwaze en gezellige quiz. Voeg een borrel- of funpakket toe en sluit af met een online optreden! Informeer naar de mogelijkheden! 
    Deel dit artikel:

Blog archief