Projecten

Wij zijn een full service eventbureau; van concept tot aan operationele uitvoer en van communicatie tot aan catering. Kortom: wij weten waarover we praten. Wij maken van uw event een succesvol event in duidelijke gestructureerde stappen. Of het nu om zakelijke of vermakelijke events of om een incentive gaat; wij ontwerpen events die bij blijven. Kijk gerust eens rond bij de diverse cases zodat u een goed beeld krijgt van ons realisatievermogen.


Een van onze ... projecten:

Het gaat goed

Het gaat goed! Een evenement als een mysterieuze ontdekkingsreis. Midden in de ruimte worden de gasten verwelkomd door ontdekkingsreizigers en boekenrupsen. Deze bijzondere figuren verzamelen ideeën, tips en informatie die vervolgens worden gebundeld in een strategieboek dat na afloop aan iedereen wordt overhandigd. Ontdekkingsreizigers verschijnen op een strategisch uitkijkpunt voor de opening waarin men vooruit kijkt. Op bijzondere wijze kondigt de directeur uiteindelijk de nieuwe periode aan. De start van rups naar vlinder. Optitrade kijkt terug op een onvergetelijk evenement.  
Bekijk andere projecten in vermakelijke evenementen

QUOTE

Je hebt een reis, maar met PPeople krijg je een belevenis. We hebben erg gelachen om de ‘rent a friend’ service. Hoe krijgen ze het voor elkaar. Heel bijzonder en tot in de puntjes geregeld.
- OCE

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050
Fax +31 (0)73 503 9051