Projecten

Wij zijn een full service eventbureau; van concept tot aan operationele uitvoer en van communicatie tot aan catering. Kortom: wij weten waarover we praten. Wij maken van uw event een succesvol event in duidelijke gestructureerde stappen. Of het nu om zakelijke of vermakelijke events of om een incentive gaat; wij ontwerpen events die bij blijven. Kijk gerust eens rond bij de diverse cases zodat u een goed beeld krijgt van ons realisatievermogen.


Een van onze ... projecten:

1001 en 1 nacht

Een reis vol hoogtepunten, bijzondere momenten, afwisseling en elementen van verrassing en verbazing. Een programma met gezamenlijke en facultatieve elementen en ruimte voor vrije tijd. Een zesdaagse company trip in een sprookjesachtige wereld waarin vele schatten van de Arabische wereld met elkaar worden verweven. Eén van de onvergetelijke hoogtepunten was de Nederlandse Fata-morgana, tulpen, jenever, melk, blokjes kaas en koekhappen maakten van deze trip een permanente herinnering.
Bekijk andere projecten in incentive

QUOTE

Je hebt een reis, maar met PPeople krijg je een belevenis. We hebben erg gelachen om de ‘rent a friend’ service. Hoe krijgen ze het voor elkaar. Heel bijzonder en tot in de puntjes geregeld.
- OCE

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050
Fax +31 (0)73 503 9051