CORONAPROOF EVENTS

  • 22
    jan

    CSU Hospitality Congres

    De kracht van online events werd duidelijk tijdens het Hospitality Congres en de uitreiking van de CSU Innovatie Award. Een 2,5 uur durend programma waarbij de deelnemers het jammer vonden dat het was afgelopen. Een score van 8,5 door de viewers toegekend aan een inhoudelijk sterk en afwisselend programma onder leiding van Art Rooijakkers en Annemarie Brüning. Deelnemers namen interactief deel d.m.v. chats, polls, stellingen, pitches, een quiz, speeddates en inbellen in de show aan de hand van een programma met content, key note speakers, nominaties en tombolaprijzen.
    CSU Hospitality Congres
    Deel dit artikel:
  • 21
    jan

    CSU - Tzorg Jaarlijkse kick-off

    Geheel coronaproof organiseerden we op 10 december 2020 de jaarljikse kick-off en uitblinker-award van CSU. We wisten meer dan 100 deelnemers te binden en te boeien tot het laatste moment! De ingrediënten van dit event waren zorgvuldig samengeseld met veel interactie, betrokkenheid en de juiste mate van kennis, inhoud en fun!
    CSU - Tzorg Jaarlijkse kick-off
    Deel dit artikel:
  • 21
    jan

    Primera ALV 2020

    Vanuit Primera hoofdkantoor organiseerden we de jaarlijkse landelijke ALV. Deze editie zorgden wij voor een spraakmakend coronaproof alternatie; een digitale ALV met veel interactie. De thuiswinnaar werd bij de voordeur live verrast met een muzikaal optreden, champagne, bloemen en een schitterend cadeau.
    Primera ALV 2020
    Deel dit artikel:
  • 21
    jan

    Bergman Clinics SLT 2020

    Vanuit onze vaste studio organiseerden we het SLT event 'Let's go digital' van Bergman Clinics. In 3 weken is het oorspronkelijke live event omgezet in een geslaagd online event. De energie spatte er vanaf! Goede mix van info en fun. Dat alles onder leiding van Rob en Emiel met een vermakelijke presentatie en entertainment.
    Bergman Clinics SLT 2020
    Deel dit artikel:
  • 28
    mei

    Coronaproof

     
    Coronaproof
    Deel dit artikel:
  • 27
    mei

    WKR verruimd naar 3%

    De limiet van de WKR bereikt? Goed nieuws! Op 25 april is de WKR verhoogd van 1,7% naar 3% zodat werkgevers iets extra’s kunnen doen voor hun werknemers in deze bizarre tijd. Blijf verbinding zoeken en keep the team spirit alive! Informeer naar de vele mogelijkheden voor dagelijkse of eenmalige games, workouts en online of hybride events of scroll vast door de onderstaande events!
    Deel dit artikel:

Blog archief