CORONAPROOF EVENTS

  • 27
    mei

    Coronaproof: Online kookworkshop

    Wilt u ook even wat anders dan online vergaderen en borrelen? Even wat leuks doen met uw team?Haal de potten en pannen dan maar uit de kast en volg vanuit ieders eigen keuken online met uw team/ klanten/relaties een kookworkshop onder leiding van een professionele chefkok. Tijdens deze online kookworkshop van circa 1,5 uur tover je een 3-gangen diner voor 2 personen op tafel. Voorafgaand krijgen de deelnemers een box thuisgestuurd met alle benodigde ingrediënten in de juiste hoeveelheden (no waste!). De deelnemers kunnen tussentijds vragen stellen en is er interactie met elkaar. Aan het einde van de kookworkshop gaat iedereen met zijn/haar partner/gezelschap aan tafel. Informeer naar de mogelijkheden!
    Deel dit artikel: