CORONAPROOF EVENTS

  • 27
    mei

    1,5 meter events: Ultimate Drive-in Experience

    Op zoek naar een event met impact in dit coronatijdperk? Denkt u eens aan een ultimate drive-in experience! Zowel live als hybride in te zetten. Via de autoradio komt het programma dat zich afspeelt op het podium en grote scherm bij de gasten binnen. Het programma start echter al onderweg met een eigen radioprogramma, bekende DJ, interactie, spelletjes, interviews en artiesten. Eenmaal aangekomen op locatie ontvangen de gasten via de drive-through een borrel- of lunchbox voor de eerste trek, waarna ze worden doorverwezen naar een genummerd parkeervak. Vanaf deze plek kan het podiumprogramma gevolgd worden. Uiteraard wordt ook tijdens dit programma voor interactie gezorgd. En zin in een drankje? Via de speciale app kunnen bestellingen worden doorgegeven.. Dit concept kan zowel op een binnen- als buitenlocatie plaatsvinden. Informeer naar de mogelijkheden!
    Deel dit artikel: