Communicatie

Bij de organisatie van het event wordt aan alles gedacht. Niet alleen het concept moet goed zijn. Het voor- en natraject zijn minstens zo belangrijk; het is een totaal pakket. Vandaar dat goede communicatie onontbeerlijk is. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal ontworpen website, een actie logo of een compleet uitnodigingstraject. Het event krijgt hierdoor een veel langer tijdspad; de periode er naar toe, het event als hoogtepunt en de periode erna, de herinnering.

Drukwerk

De combinatie van een origineel en opvallend papieren traject en een zorgvuldig gekozen digitaal traject staan garant voor een hoge aanwezigheid van het totale gastenbestand. PPeople heeft deze zaken “inhouse”. Wij ontwerpen en drukken spraakmakend uitnodigingen voor uw event passend bij het concept. Er zijn legio mogelijkheden, wij ontwerpen zelfs een totale huisstijl voor het event.

Digitaal

Naast de tastbare uitnodiging ontwerpen wij ook het virtuele gedeelte van het event. De website is het virtuele platform waardoor de beleving nog intensiever wordt. Uiteraard wordt de website volledig in de huisstijl van het evenement ontworpen. De op maat gemaakte website geeft daarnaast nog een aantal extra voordelen; Op elk moment is inzichtelijk hoeveel bezoekers er gaan komen en wie zich nog niet geregistreerd hebben. Wij ontwerpen daarnaast uitnodigingen in de vorm van een email of sms, het is ook mogelijk om persoonlijke boodschappen te sturen naar een specifieke deelnemer. De definitieve uitnodiging kan gekoppeld worden aan een barcode, zodat registeren van de deelnemers tijdens het evenement vrij eenvoudig is.. Na afloop plaatsen wij foto’s, video’s of evaluatieformulieren op de website. Kortom, een op maat gemaakte website is onmisbaar voor elk event.

Valuemeter

PPeople heeft een valuemeter ontwikkeld waarmee het resultaat wordt gemeten. De value meter verteld of de geformuleerde doelstellingen zijn gerealiseerd en/of het event de beoogde effecten bereikt heeft. De uitwerking van het zorgvuldige onderzoek, dat plaats vindt voor, tijdens en na afloop van het event, wordt verwerkt in een uitgebreide rapportage waarin de behaalde resultaten zijn beschreven. Een waardevol document waar mee u uw voordeel behaalt en aantoonbaar wordt of het event een waardevolle investering is geweest.

QUOTE

Met enorm veel toewijding en expertise heeft PPeople de Sanoma Woon Awards georganiseerd
- Sanoma Media Netherlands

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050
Fax +31 (0)73 503 9051