Incentive

PPeople organiseert incentives, echter waar iedereen links af gaat, gaan wij rechts af. De groepen waar wij incentives voor organiseren zijn divers; groot of klein de reizen zijn dichtbij of ver, niets is ons te gek. Wij ontwerpen naast de reis ook het totale communicatie traject. Onze speerpunten blijven altijd originaliteit en creativiteit.Wij laten je graag eens kennismaken met diverse bestemmingen, binnen Europa of buiten Europa. Met ons uitgebreide netwerk all of the world zijn wij in staat om van elke incentive een unieke beleving te maken. Cases vind je hier naast.

IJskoud de lekkerste

De poolcirkel, daar waar die koude mystieke sfeer hangt en waar je letterlijk over de poolgrens heen loopt. Met je rendierenslee naar het hotel, speciaal gebrouwen vokda drinken, een huskyslee tocht of een sneeuwscooter tour maken. Een gat in het ijs maken en vissen, of dineren in het IJsrestaurant? Ach, het was een fantastische incentive die maar liefst vier dagen duurde. Gewoon een ‘ijzingwekkend’ avontuur, waar iedereen warm van werd.

Et viva Barcelona

Januari, terwijl het in Nederland vriest dat het kraakt slenteren wij door het prachtige Barcelona. We verblijven er maar liefst drie dagen En wij zijn een tikje gek, dus geen tour op de fiets of in een bus, nee in een Go-car! Maar wat te denken van een Catelaanse kookworkshop midden op de Ramblas, sorry wel even zelf boodschappen doen. 's Avonds dansen tot het heel vroeg wordt, heel vroeg. Wat een onvergetelijke trip.... muchas gracias!

1001 en 1 nacht

Een reis vol hoogtepunten, bijzondere momenten, afwisseling en elementen van verrassing en verbazing. Een programma met gezamenlijke en facultatieve elementen en ruimte voor vrije tijd. Een zesdaagse company trip in een sprookjesachtige wereld waarin vele schatten van de Arabische wereld met elkaar worden verweven. Eén van de onvergetelijke hoogtepunten was de Nederlandse Fata-morgana, tulpen, jenever, melk, blokjes kaas en koekhappen maakten van deze trip een permanente herinnering.

QUOTE

Aardige medewerkers, duidelijke communicatie en achteraf geen extra kosten. Erg leuk om de totale productie van zo dichtbij mee te maken. Ik blijf fan.
- Ballast Nedam

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050
Fax +31 (0)73 503 9051