Projecten

Verrassend & uniek

Vanuit ons kantoor in Hedel organiseren wij unieke en verrassende events die prikkelen, verbinden en passen bij de geformuleerde doelstelling. Of het nu gaat om zakelijke of vermakelijke events of om incentives; onze events blijven bij!

Kijk gerust eens rond bij de diverse cases.Een van onze ... projecten:

SEEFELD IN TIROL

Vanuit de gehele wereld vlogen de award winnaars met hun partner naar Innsbruck en München. Met een privé-transfer werden de gasten op de eerste dag naar het hotel gebracht en daar op een stijlvolle en traditionele wijze ontvangen voor het welkomstdiner. De twee daaropvolgende dagen stonden bol van actieve, culturele en traditionele verrassingen: een big foot wandeling, husky sleeën, paardenkoetsen, snow-raften, skiën, rodelen, dineren in een cottage in de sneeuw, aan een meer en in een 5-sterren kloosterhotel, aperitief buiten bij het kampvuur in het bos en lunchen in een berghut. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke incentive.
Bekijk andere projecten in incentives

QUOTE

"PPeople ontzorgt je op veel fronten en heeft een super resultaat geleverd voor ons online kerstevent. Door het coronavirus hebben we er een andere invulling aan moeten geven en hier heeft PPeople ons zeer goed bij geholpen. Ze zijn enthousiast, denken mee en hebben een uitgebreid netwerk waardoor een heel leuk duo het event heeft gepresenteerd.
We kijken er positief op terug!"

- CC Group

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?