Projecten

Wij zijn een full service eventbureau; van concept tot aan operationele uitvoer en van communicatie tot aan catering. Kortom: wij weten waarover we praten. Wij maken van uw event een succesvol event in duidelijke gestructureerde stappen. Of het nu om zakelijke of vermakelijke events of om een incentive gaat; wij ontwerpen events die bij blijven. Kijk gerust eens rond bij de diverse cases zodat u een goed beeld krijgt van ons realisatievermogen.


Een van onze ... projecten:

Samen!

Je werkt wel voor hetzelfde bedrijf, maar elkaar kennen doe je niet. Er zijn diverse divisies die allemaal Ballast Nedam heten, alleen zijn het diverse afdelingen. Tijd om echt samen te gaan, dus tijd voor een gezamenlijke aftrap in De Efteling. Het werd een bijzonder evenement waarbij alle medewerkers van Ballast Nedam aanwezig waren. Met een theatrale opening als start, vervolgens in alle attracties zonder die enorm lange rij en als afsluiter een daverende feestavond, werd het de beste aftrap ooit. Ballast Nedam werd één Ballast Nedam en daar waren ze trots op.
Bekijk andere projecten in vermakelijke evenementen

QUOTE

Aardige medewerkers, duidelijke communicatie en achteraf geen extra kosten. Erg leuk om de totale productie van zo dichtbij mee te maken. Ik blijf fan.
- Ballast Nedam

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050
Fax +31 (0)73 503 9051