Projecten

Verrassend & uniek

Vanuit ons kantoor in Hedel organiseren wij unieke en verrassende events die prikkelen, verbinden en passen bij de geformuleerde doelstelling. Of het nu gaat om zakelijke of vermakelijke events of om incentives; onze events blijven bij!

Kijk gerust eens rond bij de diverse cases.
 Een van onze ... projecten:

EN ROUTE

In vervolg op de afgelopen kick off-editie waar men gezamenlijk nog op expeditie ging naar een doel, wordt dit jaar aandacht geven aan de weg om het doel te bereiken. Daartoe is de show ‘En Route’ ontwikkeld, waar gekeken wordt naar waar iedereen staat in zijn reis en wat de ‘great moments’ waren. Zo kreeg elk team een podiummoment om in korte interviews hun ervaringen te delen. Het publiek mocht vragen stellen, zodat het een interactieve ochtend werd. In het tweede deel van de dag ging ‘En Route’ over het ideaalbeeld van ieder zijn eigen ‘beloofde land’ met twee inspirerende sprekers: Paul Rulkens en Jacco Westerbeek. ’s Avonds volgden een diner en feestavond in het teken van ‘En Route’. De volgende dag had iedereen nog de taak om in random teams een soapserie te maken over hun ‘beloofde land’, waarbij elk filmpje voor hilariteit zorgde tijdens de lunch.
Bekijk andere projecten in zakelijke events

QUOTE

Bente Admiraal zegt; “bij de eerste kennismaking was er al direct een klik en begreep PPeople direct wat we graag zouden willen, met de invulling en bestemming van ons jubileum hebben ze ons verrast en door de manier van werken hadden we direct alle vertrouwen in dat het een top jubileum zou worden!”.
- Veduma

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?