Projecten

Wij zijn een full service eventbureau; van concept tot aan operationele uitvoer en van communicatie tot aan catering. Kortom: wij weten waarover we praten. Wij maken van uw event een succesvol event in duidelijke gestructureerde stappen. Of het nu om zakelijke of vermakelijke events of om een incentive gaat; wij ontwerpen events die bij blijven. Kijk gerust eens rond bij de diverse cases zodat u een goed beeld krijgt van ons realisatievermogen.


Een van onze ... projecten:

Puntje op de 'i'

De Heerlickheijd van Ermelo; de locatie voor een weerzinwekkend tweedaags evenement. Tijdens een interactieve meeting werd er op diverse manieren naar het einddoel toegewerkt; op 'onverslaanbare' wijze werden de puntjes op de 'i' gezet. Workshops, carrouselgesprekken en diverse optredens van o.a. Annet Dellegno en DJ Nick & Friends maakten van dit evenement een onuitwisbare herinnering.
Bekijk andere projecten in zakelijke evenementen

QUOTE

Je hebt een reis, maar met PPeople krijg je een belevenis. We hebben erg gelachen om de ‘rent a friend’ service. Hoe krijgen ze het voor elkaar. Heel bijzonder en tot in de puntjes geregeld.
- OCE

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050
Fax +31 (0)73 503 9051