Projecten

Wij zijn een full service eventbureau; van concept tot aan operationele uitvoer en van communicatie tot aan catering. Kortom: wij weten waarover we praten. Wij maken van uw event een succesvol event in duidelijke gestructureerde stappen. Of het nu om zakelijke of vermakelijke events of om een incentive gaat; wij ontwerpen events die bij blijven. Kijk gerust eens rond bij de diverse cases zodat u een goed beeld krijgt van ons realisatievermogen.


Een van onze ... projecten:

Building the Best

Om de nieuwe interne boodschap; “Building the Best” op een spectaculaire manier te communiceren ontwierpen wij een evenement waarbij we gebruik maakten van augmented reality. Op de enorme loods van Fetim projecteerden wij een dynamische show waarbij alle specifieke kenmerken van Fetim naar voren kwamen. De directeur begon zijn speech waarbij wij zijn powerpoint op de loods projecteerden. Deze werd ineens door een lasnaad in tweeën gesplits en brak het pand ‘virtueel’ in twee stukken! Wat volgde was een kijkje in het pand, afijn het werd een spektakel waar je letterlijk kippenvel van kreeg. Fetim kijkt terug op een daverende kick off en zeg nou zelf een goed begin is het halve werk!
Bekijk andere projecten in zakelijke evenementen

QUOTE

Aardige medewerkers, duidelijke communicatie en achteraf geen extra kosten. Erg leuk om de totale productie van zo dichtbij mee te maken. Ik blijf fan.
- Ballast Nedam

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050
Fax +31 (0)73 503 9051