Projecten

Verrassend & uniek

Vanuit ons kantoor in Hedel organiseren wij unieke en verrassende events die prikkelen, verbinden en passen bij de geformuleerde doelstelling. Of het nu gaat om zakelijke of vermakelijke events of om incentives; onze events blijven bij!

Kijk gerust eens rond bij de diverse cases.Een van onze ... projecten:

MERK IN UITVOERING

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en Insiratieboulevard moesten er dit jaar voor zorgen dat de leden als een bruistabletje naar huis gingen. Het jaarthema "Merk in uitvoering" en de interne slogan "Primera maakt elk moment even bijzonder" liepen als rode draad door het geheel.

De industriële look van DeFabrique vormde de basis van het "Merk in uitvoering"-decor, welke compleet werd gestyled met bouwmaterialen in een Primerasausje. De circa 40 stands op de Inspiratieboulevard werden opgetrokken uit stoer layermateriaal, de verschillende loodsen omgedoopt tot bouwplaats en de route voorzien van herkenbare omleidings- en plaatsnaamborden. Naast de vele stands met noviteiten van leveranciers, kon door de 500 gasten inspiratie worden opgedaan bij verschillende korte bijzondere workshops. Een talentscout overtuigde velen om te auditeren voor een rol in de interne Primera-campagnes. In de auditiekeet werden zij bijgestaan door Frank en rogier van 'Paleis voor een Prikkie' wat voor hilarische, doch goede audities zorgde. Kleine mensen die flesjes water uitdeelden voor de Grote dorst, een staredown met Rico Verhoeven, straatmuzikanten, een hilarisch toiletbezoek en zeer persoonlijke complimenten zorgden voor vele bijzondere momenten. De beste editie tot nog toe!

Bekijk andere projecten in zakelijke events

QUOTE

"PPeople heeft fantastisch meegedacht, Ons BDO weekend in Twente was een succes en we kijken er met veel plezier op terug!"
- BDO

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?