Projecten

Wij zijn een full service eventbureau; van concept tot aan operationele uitvoer en van communicatie tot aan catering. Kortom: wij weten waarover we praten. Wij maken van uw event een succesvol event in duidelijke gestructureerde stappen. Of het nu om zakelijke of vermakelijke events of om een incentive gaat; wij ontwerpen events die bij blijven. Kijk gerust eens rond bij de diverse cases zodat u een goed beeld krijgt van ons realisatievermogen.


Een van onze ... projecten:

Digitaal

Naast de tastbare uitnodiging ontwerpen wij ook het virtuele gedeelte van het event. De website is het virtuele platform waardoor de beleving nog intensiever wordt. Uiteraard wordt de website volledig in de huisstijl van het evenement ontworpen. De op maat gemaakte website geeft daarnaast nog een aantal extra voordelen; Op elk moment is inzichtelijk hoeveel bezoekers er gaan komen en wie zich nog niet geregistreerd hebben. Wij ontwerpen daarnaast uitnodigingen in de vorm van een email of sms, het is ook mogelijk om persoonlijke boodschappen te sturen naar een specifieke deelnemer. De definitieve uitnodiging kan gekoppeld worden aan een barcode, zodat registeren van de deelnemers tijdens het evenement vrij eenvoudig is.. Na afloop plaatsen wij foto’s, video’s of evaluatieformulieren op de website. Kortom, een op maat gemaakte website is onmisbaar voor elk event.
Bekijk andere projecten in communicatie

QUOTE

Aardige medewerkers, duidelijke communicatie en achteraf geen extra kosten. Erg leuk om de totale productie van zo dichtbij mee te maken. Ik blijf fan.
- Ballast Nedam

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050
Fax +31 (0)73 503 9051