Incentives

Origineel & eigenwijs

Waar iedereen links af gaat, gaat PPeople rechts. Noem het eigenwijs en doordacht. Diverse groepsgroottes, bestemmingen dicht bij huis of ver weg, kort of lang, elke reis wordt met evenveel passie, originaliteit en creativiteit ontwikkeld. Met ons uitgebreide wereldnetwerk zijn wij in staat om van elke incentive een unieke beleving te maken.

Neems een een kijkje bij onze cases!

SEEFELD IN TIROL

Vanuit de gehele wereld vlogen de award winnaars met hun partner naar Innsbruck en München. Met een privé-transfer werden de gasten op de eerste dag naar het hotel gebracht en daar op een stijlvolle en traditionele wijze ontvangen voor het welkomstdiner. De twee daaropvolgende dagen stonden bol van actieve, culturele en traditionele verrassingen: een big foot wandeling, husky sleeën, paardenkoetsen, snow-raften, skiën, rodelen, dineren in een cottage in de sneeuw, aan een meer en in een 5-sterren kloosterhotel, aperitief buiten bij het kampvuur in het bos en lunchen in een berghut. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke incentive.

FINLAND

Zoals elk jaar werd tijdens de jaarlijkse kick off door de directie een belofte gedaan: Bij het behalen van het omzetdoel zou het gehele team naar een mooie bestemming afreizen. Het gehele jaar werden de teams met kennissessies, trainingen en inspiratiebijeenkomsten gemotiveerd om het doel te behalen. De datum werd in november bekend gemaakt en in december kwam het verlossende woord: een ultieme beleving in Lapland! IJsrestaurant, outdoor BBQ, snow mobile tochten op zee en in de bossen, ijsbreker experience, rendieren en husky’s. Het plaatje was compleet!

QUOTE

"Het concept wat PPeople had bedacht naar aanleiding van de briefing was direct een schot in de roos, exact waar we naar op zoek waren. Ze waren enorm flexibel en behulpzaam in de samenwerking. Het event had precies de look & feel zoals we dat voor ogen hadden."
- Bosch

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?