Vermakelijke events

Emotie & herinnering

Emotie, het speciale gevoel bij die ene unieke beleving, of het nu een kippenvel- of slappe-lachmoment is, zorgt voor een permanente herinnering en een event waarover nog lang wordt nagepraat. 
 
Als geen ander weten wij door onze creatieve ideeën, passie en stijl dit ene moment te creëren. 
 
Laat je inspireren door onderstaande cases!

GOUD & NIEUW!

Het 50 jarig jubileum van CSU Tzorg was een jubileum met een gouden randje! Uitblinkers werden in het zonnetje gezet, successen gevierd en er werd vooruitgekeken. Een middagprogramma met presentaties, kennis en show, waar elk hoogtepunt het podium kreeg, ondersteund met beeld, muziek en spektakel. De presentatie was in handen van Paul de Leeuw wat zorgde voor hilarische en ontroerende momenten. Het avondprogramma werd een knallende party met als afsluiting een optreden van Guus Meeuwis.

KERSTMARKT

Tijdens het inmiddels traditionele eindejaarsevent wordt iedereen bijgepraat over de stand van zaken binnen deze innovatieve arbodienst. Dit betreffende jaar met het onderliggende doel de saamhorigheid tussen de medewerkers van de verschillende merken te versterken. En wat draagt de boodschap van saamhorigheid beter uit dan kerst? Theater Orpheus kreeg daarom een totale Christmas make-over. Van vele bonte kerstbomen, sleetjes en knapperende haardvuurtjes bij de entree tot nog meer kerstbomen rendieren, notenkrakers, sneeuwpoppen, maar vooral heel veel houten chalets op de traditionele kerstmarkt. Na de plenaire bijeenkomst werd iedereen, gewapend met shopper, waardepunten, plattegrond en spelregels, warm ontvangen in de verschillende ruimtes. Al snel werden de eerste aankopen gedaan bij de circa 30 kerstkramen. Genietend van heerlijke drankjes en mooie hapjes – geserveerd vanuit gezellige houten chalets - werden de aankopen trots aan elkaar geshowd.  Een stijlvolle saxofonist, zangeres en pianist vulden de ruimtes met sfeervolle muziek. Mr. Shoeshine bezorgde iedereen een glimlach en glimmende schoenen en de bellbutlers verbonden willekeurige medewerkers met elkaar.  Hilarische taferelen in de metershoge snowglobe zorgden voor leuke directklaarfoto’s als aandenken. Saamhorigheid all over de place

QUOTE

Onze samenwerking met PPeople was een schot in de roos. Resultaat: Beste editie tot nog toe!


- Primera

Contactgegevens

PPeople is gevestigd in Hedel.

Parallelweg 5
5321 JA Hedel  |  Route

Telefoon +31 (0)73 503 9050


idea


Wat is IDEA?