CORONAPROOF EVENTS

 • 27
  mei

  Coronaproof: Uw eigen online BedrijfsWorkout

  Uw medewerkers werken thuis, de bedrijfsfitness blijft voorlopig gesloten. Gezondheid is belangrijker dan ooit. Hoe houdt u uw medewerkers gezond en fit? Of het nu gaat om een dagelijkse individuele online workout, daily challenges met het hele team of een recordpoging al dan niet verbonden aan een goed doel, PPeople staat voor u klaar! Informeer naar de vele mogelijkheden. 
  Deel dit artikel:
 • 27
  mei

  Coronaproof: Uw eigen online BedrijfsPubquiz

  Zijn ook uw medewerkers keihard aan het werk om te zorgen dat alles door kan gaan binnen het 'nieuwe normaal?‘ Zien of spreken zij elkaar nauwelijks? Tijd voor ontspanning, verbinding en een hart onder de riem! Uw eigen online Pubquiz, eenmalig, wekelijks of maandelijks, staat garant voor een gezonde dosis fun, ontspanning en teamspirit! In teams van 5 personen wordt een teamstrategie bepaald en volgt een doldwaze en gezellige quiz. Voeg een borrel- of funpakket toe en sluit af met een online optreden! Informeer naar de mogelijkheden! 
  Deel dit artikel:
 • 27
  mei

  Coronaproof: 30 dagen online Game Challenge

  Iedereen werkt thuis, collega‘s zien elkaar nauwelijks, hoe houd je de teamspirit alive? Sign up voor uw eigen bedrijfsgame gedurende 30 dagen (variabel). Start elke dag met een online fun opdracht. Van foto en filmopdrachten en raadsels tot kennisvragen in verschillende categorieën. Uiteraard kunnen specifieke bedrijfsvragen en -opdrachten worden toegevoegd. De puntenstand en ingestuurde foto’s zijn voor alle deelnemers zichtbaar. Aan het einde van de maand volgt een ludieke prijsuitreiking! Informeer naar de mogelijkheden!
  Deel dit artikel:
 • 27
  mei

  Coronaproof: Uw eigen online Bedrijfsbingo

  Op zoek naar een coronaproof manier om uw medewerkers te bedanken, te verbinden of een hart onder de riem te steken? Een hilarische eenmalige, wekelijkse of maandelijkse bedrijfsbingo biedt uitkomst . Onder leiding van een professionele quizmaster gaan de ballen rollen of worden muziekfragmenten gespeeld. Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen. Inclusief achtergrond en bingokaarten in de look & feel van uw bedrijf. Een borrelbox of funpakket toevoegen verhoogd de saamhorigheid! Informeer naar de mogelijkheden!

  Deel dit artikel: