CORONAPROOF EVENTS

  • 27
    mei

    1,5 meter events: Stadion Experience

    Voorlopig geen drukbezochte voetbalwedstrijden, geen grote stadionconcerten, maar het stadiongevoel ervaren als nooit te voren, dat kan! Een stadion is bij uitstek de ultieme eventlocatie in het coronatijdperk! Op de middenstip vindt de aftrap van uw event plaats. Op de tribune volgt een ieder -minstens 1,5 meter uit elkaar- met koptelefoontjes op de presentaties, interviews, peptalks, het cabaret, een quiz of zelfs een concert. Zo ver weg, maar toch dichtbij. De silent disco, maar dan anders. Uiteraard verlopen de ontvangst, catering, toiletbezoeken allen volgens de op dat moment geldende voorschriften. Meer gasten dan op dat moment toegestaan: een livestream biedt uitkomst. Informeer naar de mogelijkheden! 
    Deel dit artikel: